Stomme wintermaanden

Het is weer eens goed raak. Ik voel me momenteel het prettigst als ik achter de gordijnen op de bank of onder de dekens kan blijven. Helaas werkt de wereld niet helemaal op deze manier en probeer ik het sociale contact maar veel mogelijk te beperken.

Het gaat vanzelf weer over, dan heb ik weer genoeg energie voor mezelf en de rest van de wereld. Ondertussen kan ik thuis lekker bezig zijn. Het enige waar ik de afgelopen week mee bezig ben geweest is m’n poncho. Nog 4 en een halve blok te gaan en ik heb 2 panden klaar. Opspannen en afwerken en ik heb een nieuw kledingstuk. Kom maar op met het mooie weer.

Ik heb ook een nieuwe aanwinst voor de spintol collectie.

20180127_spintol

Het is een dealgan, een Schotse spintol. Gekocht op Etsy. En met extra wol om eerst te oefenen. Ik vind het een schatje.

Geschreven door Brigitte

One thought on “Stomme wintermaanden

  1. Hallo Brigitte, wat leuk dat je je blog weer nieuw leven hebt ingeblazen. En zelfs aan het haken bent geslagen! Ik ben benieuwd naar het resultaat. Ik ga ook weer haken. Een hele berg bloemen die zeer waarschijnlijk als één grote bloemenhart aan het hek komt te hangen bij de Koepelhal, voor en tijdens de dagen van de Knit- en Knotbeurs. Ik ben nu met de organisatie in onderhandeling, afspraken maken. Spannend! Je zult het t.z.t vast wel zien. Haak ze en hou je haaks: de winter is hakend zo voorbij!

    Groetjes
    Marjanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *