Veranderingen?

De poncho is klaar, laat het mooie weer maar komen. Het is momenteel al lekker zonnig (goed voor het humeur) alleen de temperatuur laat nog te wensen over. Ik moet toegeven dat ik het pas prettig vind als de temperatuur boven de 20 graden uitkomt. Ik hoor net op de radio dat volgende week de gevoelstemperatuur -20 graden is. Ongeveer 40 graden te laag dus.

20180225_poncho

De poncho is toch echt alleen voor mooi weer, ik wil hem niet over een trui dragen.

Niet alleen het weer mag veranderen, zelf wil ik ook graag dingen anders gaan doen. Probleem is alleen dat ik nog niet weet wat ik graag anders wil en hoe ik de motivatie kan vasthouden om dingen anders te gaan doen. Wat ik allemaal wil? De zolder opgeruimd en ingericht als hobbykamer, het huis opgeruimd zonder overal stapels te hebben liggen. Gezonder eten zodat ik niet elke keer van die vastgelopen darmen heb, een paar kilo afvallen zodat m’n broeken niet meer zo strak zitten.

Ik ben maar begonnen met de sokken die ik had opgezet uit te halen en nieuwe te starten. Deze gaan wel langzaam, ik wil 2 toeren per dag breien als ik sta te wachten totdat de katten klaar zijn met hun bakje nat voer. Zou moeten lukken lijkt me. Ik ga ze soort van gelijk breien. Ik heb 2 bolletjes gemaakt en beide opgezet. Dan zou ik per dag 1 toer per sok kunnen breien.

Tja, hoe gek kun je het bedenken.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *