Schompes

Na mijn laatste update waren er nog 3 aanwijzingen om te breien voor de TKG stola. Per aanwijzing is dat 32 toeren. Omdat er aan elke kant een aanwijzing komt, zijn dat er nog 64 te gaan. Per toer 106 steken, dus is dus 6784 steken. Omdat ik graag dit nog voor de volgende maand klaar wil hebben, heb ik me deze week het schompes zitten breien. Op het moment van schrijven zijn er nog 24 toeren te gaan.
Het is gemaakt van mohair lace garen en op dit moment best wel een warm project. Hoewel ik met het weer van gister sterk het gevoel kreeg dat we al in de herfst waren beland. Ik wil niet dat de zomer al voorbij is!

Goed nieuws over de katten. Callisto is kerngezond en weegt nu 2 kilo. Ze gedraagt zich zoals een kitten dat zou moeten doen, erg veel energie en (nog) geen gekke gewoontes. Punky is getest op FIV gezien het innige contact met Kees en het resultaat is negatief. Nog een kerngezonde kat.

Mini gewoontes
Naast het dagelijks afwassen heb ik nog een gewoonte toegevoegd. Elke dag een klein beetje op de spintol spinnen. Uiteindelijk moet het dan lukken om ook daarmee een deuk in de wol voorraad te slaan. Tot nu toe gaat het prima.

Afwassen, sinds 13-07 13 keer
Spinnen, sinds 17-07 9 keer

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *