Bijwerkingen

In een doosje met medicijnen zit altijd zo’n opgevouwen stuk papier met een lijstje van alle mogelijke bijwerkingen. Tot nu toe is er maar 1 keer een doosje geweest waarbij ik gestopt was met het lezen van de bijwerkingen. Het was duidelijk zooi, maar ik wilde heel graag van de rare vlekken af waar ik op dat moment last van had.
Afwassen heeft ook een bijwerking: een schoon aanrecht. En er verdwijnen steeds meer dingen die er niets te zoeken hebben voornamelijk de post. Bizar.
Zijn er ook bijwerkingen van te veel werk hebben? De laatste 3 weken heb ik zoveel mogelijk gedaan wat normaal gesproken door 2 mensen gedaan wordt. Het mag duidelijk zijn dat me dat niet is gelukt, ik hoef maar 36 uur te werken. Mijn collega komt morgen weer terug van vakantie en ik ben gister ziek geworden. Hopelijk is dat morgen minder, ik wil zijn deel weer terug overdragen. Het begon met het trekken van een kies (auw) op donderdag, daarna kwam er een verkoudheid opzetten en die is doorgegaan naar een algeheel gevoel van blah. Misselijk, hoofdpijn en nog steeds een verstopte neus.

Mini gewoontes
Het is me nog bijna gelukt om elke dag de spullen die op het aanrecht staan af te wassen. Ook al is het maar een klein beetje. Voorheen zou ik dat tot de volgende dag hebben laten staan. Meestal had ik de volgende dag er geen zin in. En zo groeide de stapel afwas. Ik heb me er deze week zelfs op betrapt dat ik zonder er echt over na te denken aan de afwas was begonnen. Vaak begin ik net voordat de app op m’n telefoon een seintje geeft, dit keer had ik het pas in de gaten toen ik het pingeltje hoorde. Zou het echt gaan werken? Ik heb 1 zondag overgeslagen, er was bijna geen afwas en ik was laat thuis. Ik had geen zin om na 22:00 nog af te wassen.

Afwassen, sinds 3-08 6 keer
Spinnen, sinds 17-07 23 keer

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *