The Knitting Game

Ik speel niet vaak spelletjes, tot groot verdriet van mijn7 jarig neefje. Ik speel wel een spelletje op de telefoon of op de iPad, maar dat zijn individuele spelletjes.
Op Ravelry begon in 2011 een brei spelletje, The Knitting Game. Deze is in 2013 herhaald en dit jaar nog een keer. Van de vorige keren was ik niet op de hoogte, deze keer heb ik meegespeeld. Er zijn er 2, de originele en de sjaal.

Van de originele uit 2011 heb ik zowel de kerchief als de wrap opgezet. De eerste is klaar.
TKG-shawl2
Gemaakt van sokkenwol dat ik zelf heb geverfd. De tweede is nog in uitvoering. Ik ga proberen om hem deze maand af te krijgen. Ik heb de kalender er bijgehouden en in theorie zou ik deze week een heel moeten kunnen komen. Er staan (nog) geen afspraken voor deze week.

De TKG wrap is het project van juli, hoewel ik die in juni op de naalden had staan. Maar goed, ik ben verder niets nieuws begonnen en dat valt nog binnen m’n eigen afspraken.

Het dagelijks afwassen is nog steeds gelukt. Ik heb een app op de telefoon gezet om de voortgang te bewaken. Volgens dat ding duurt het gemiddeld 66 dagen om een nieuwe gewoonte aan te leren. Ik zit nu op 5 van de 66. Mocht ik een keertje missen dan gaat hij weer opnieuw tellen.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *