36 graden

Ik geef de voorkeur aan warme dagen. Ik ben ook vrij snel aan de warmte gewend. Toch zijn er wat nadelen wanneer het een aantal dagen boven de 30 graden. Gister was het tot een uur of 6 zeker 36 graden buiten. Heerlijk weer om gewoon eens lekker niets te doen. Maar op een vrije zaterdag wil ik ook andere dingen doen naast lezen en slapen (warm weer nodigt uit om te slapen). Ik heb geprobeerd te spinnen, maar alles bleef plakken. Ik heb een breiwerk opgepakt, maar de draad bleef telkens plakken waardoor de steken nogal strak op de naald kwamen te staan. Ik heb weer een opruimbui, maar de temperatuur op zolder was boven de 40 graden en zo gek ben ik nu ook weer niet.

Vandaag geeft de thermometer aan dat het bijna 28 graden is. Omdat het bewolkt is lijkt het helemaal niet zo warm. Maar de draad van het breiwerk bleef niet plakken. Ik zal eens proberen hoe de alpaca reageert. . . . . . . . Dat werkt ook weer prima. Helaas is Punky ook weer actief. Weet iemand hoe ik een kat van 11 weken van de spintol kan laten afblijven? De plantenspuit werkt niet aangezien ik 2 handen nodig heb voor de tol.

Hier is Punky.
Punky

Geschreven door Brigitte

One thought on “36 graden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *