Gezwicht

Ik ben de laatste tijd heel braaf geweest. Ik heb geen garen gekocht (die laatste streng op de Handwerkbeurs was voor m’n moeder – die er erg blij mee is) en ik ben geen nieuwe projecten begonnen. Toen kwam er een mail binnen van Anna Dalvi. Ik heb een aantal van haar patronen. En toen zag ik dit. En ik was verkocht. Geen idee hoe het er uit komt te zien, ik weet alleen dat ik het wil maken.

De KAL begint op 22 november en duurt 4 weken. Hmm, dat moet ik bij kunnen houden lijkt me. Alleen . . . . ik moet nog anderhalve sok afbreien voor de kerst. En ik heb nog een shawl die ik ook voor de kerst klaar zou willen hebben.

Dus, ik heb de sokken klaar liggen om mee te nemen naar Utrecht aanstaande woensdag. Ik heb dan ruim een uur in de bus en de trein heen en dezelfde tijd terug. Dan moet ik toch wat kunnen doen. En de rest van deze week ziet er goed uit, geen afspraken in de avonden. Zou het me dan toch lukken de sokken bijna af te hebben voor de KAL? Ik heb al garen gevonden, een streng Wollmeise die ik in Londen heb gekocht.

I’m trying to finish about a sock and a half before this KAL starts. I have the yarn ready to go, a skein of Wollmeise I bought in London this year. I better start knitting.

2 thoughts on “Gezwicht

  1. Zwak. 🙂 🙂 Nee hoor, gewoon doen en je had nog 2 weken de tijd dus gewoon zoveel mogelijk afmaken. Breien moet wel leuk blijven!
    Ben overigens heel erg benieuwd hoe hij gaat worden.

    Groetjes,
    Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *