Sokken en office applicaties

Het zit niet altijd mee. Zondag ruzie gehad met de office applicaties op de pc. Waarom doet het systeem niet gewoon wat ik vraag en niet wat het denkt dat ik wil. Zucht. Zonde van de zondagmiddag aangezien ik nog net zo ver ben als de zondagochtend. Gelukkig ben ik vandaag wel iets verder gekomen en heb ik bijna een volledige ledenlijst van de Landelijke Spingroep gereed.

cowl2De col is klaar. Netjes met de stoomstrijkijzer glad gekregen. En hij is zo lekker zacht. En best wel een beetje chic met die kralen zo. En ja, mijn mooie schort zit nog steeds op de pop.

Verder heb ik een sokken tik opgelopen deze maand. Er staan nu 3 paar op de naalden en ik heb nog een paar wensen voor andere sokken. Ik hou me netjes aan deze 3, ik kan toch maar aan 1 sok te gelijk werken. Nee hoor, ook al heb je 2 sokken op 1 naald, je kunt maar aan 1 werken, die andere moet wachten.
Ik ga me dus maar bezig houden met m’n sokken. En bedenken welke de volgende is die op de naalden komt. Zolang ik deze nog niet af heb kan dat per moment verschillen. Er is wel heel erg veel keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *