Woosh

Heb ik de afgelopen week minimaal 30 minuten yoga gedaan? Nee
Heb ik de afgelopen week tijd genomen voor meditatie? Nee
Ben ik mezelf voorbij gelopen? Ja

Ergens wist ik dat m’n gedachten te snel voorbij kwamen. Ik bleef in hetzelfde patroon zitten en hetzelfde maar herhalen. Erg vermoeiend. Tot ik zaterdag ochtend naar de supermarkt wandelde om een vers broodje te halen voor de lunch. De supermarkt is 3 straten verderop, ik ga voor kleine boodschappen altijd te voet. Halverwege voelde ik mijn autosleutels in m’n zak. Direct gingen m’n gedachten terug naar de voordeur, heb ik gezien of de buren thuis zijn? Hoe kom ik nu binnen. Gelukkig voelde ik direct daarop de huissleutels in mijn andere jaszak.
Op vrijdag heb ik mensen op het werk controles laten uitvoeren omdat ik zeker was dat onze systemen niet naar behoren werkte. Totdat ik erop gewezen werd dat de bestanden waar ik naar op zoek was gewoon volgens planning op de donderdag waren verwerkt. Oh ja, het is nu vrijdag.

Voor de komende week staan de woensdag, vrijdagavond en de zondag nog leeg. Dan moeten die 30 minuten toch wel lukken lijkt me. En voor vandaag toch maar een meditatie die ik hier heb gevonden.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *