Verwarming aan in de zomer

Ik heb de sokkendeken weer eens uit de tas gehaald. het is nu minder warm waardoor het niet zo erg is om half onder een deken te zitten. Wanneer de temperatuur 20 graden of minder is krijg ik het koud. Op de bank met een deken is dan niet zo erg. Verder heb ik alleen aan Myrtle Leave gewerkt en een simpele sok opgezet. Ik wil een project dat klein is en dat ik op elk moment uit m’n tas kan halen om eventjes een paar steken te breien.
Ik heb eindelijk weer eens achter het spinnewiel gezeten. Het helpt als je in een leuk gezelschap bent. Niets leuker dan kletsen, spinnen en koffie drinken. Ik had een stekende hoofdpijn op weg naar de spingroep en dat is tijdens de avond minder geworden. Nog een klein beetje en ik heb weer een klos vol.

Er is niets nieuws gepland voor de komende week, wat niet wil zeggen dat ik de volgende keer niet een nieuw project introduceer.Smiley

De komende week mag de auto weer naar de garage. De airco is er wederom mee gestopt. Er komt dan warme lucht naar binnen in plaats van koele, alsof de verwarming op volle sterkte blaast. Afgelopen vrijdag was het warmer in de auto dan buiten waar het 27 graden was. Gelukkig waren ze het met me eens bij de garage en woensdag gaat hij weer even op bezoek daar. Dan kan ik de dag gebruiken om een alpaca vacht uit te zoeken. Ik ga dit spinnen voor mijn tante. Dit is de eerste en tevens de laatste keer dat ik iets spin op verzoek. Ik heb de vacht nog niet gezien, dat komt vanavond. Ik mag dan ook bepalen of ik dit wil mengen met wol en welke wol. Ik zit te denken om er een beetje merino door te mengen.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *