Sok aan de wandel

Afgelopen week niet veel bijzonders gedaan aan de projecten. Ik heb voornamelijk aan de Myrtle Leave Shawl gewerkt. Ik moet nog 6 herhalingen voordat ik aan de rand kan beginnen. Ik denk dat ik me daar de komende week op ga richten. Deze week heb ik nog tijd in de avonden, voor de week daarop staan verschillende afspraken op de kalender. Lijkt wel alsof de vakantie voorbij is. Hopelijk is het vakantieweer nog niet voorbij. Dit sombere weer hier in het zuiden is niet echt bevorderlijk voor een zonnig humeur.

De auto is naar de garage geweest. Ik breng hem dan om 8 uur weg en loop daarna naar huis. Dat is ongeveer een half uurtje. Ik vroeg me af of ik de wandeling kon combineren met breien. Dat lukte me prima. Omdat ik naar het breiwerk kijk (een sok) zie ik ook de weg waar ik op loop. Ik ben niet aangereden door fietsers of auto’s. En ik ben maar 1 keer tegen een laag hangende tak gelopen. Dat is best indrukwekkend aangezien ik vanmorgen mijn eigen achterdeur uitliep en een tros rozen vol regenwater tegen m’n hoofd aan kreeg.
Ik brei deze sok op sokken naalden en dan moet je opletten als je het in een tas propt. Onderweg stopte ik om iets te kopen en door het zoeken naar m’n portemonnee gleden er een paar steken van de naalden af. Ik heb een kokertje om de naalden in te doen, die zal ik gaan gebruiken. Ook is een handtas met een rits niet optimaal om het garen uit te trekken. Dat bleef regelmatig aan de rits hangen. Als ik een betere manier kan bedenken om het project mee te nemen, kan ik vaker gaan wandelen.
Aangezien de auto aanstaande woensdag wederom naar de garage mag kan ik het nog een keer proberen. Dit keer met m’n Goknit Pouch. Als dat werkt kan ik die gebruiken om zelf een leuk tasje te maken voor de wandelprojecten. Ik krijg zowaar zin om te gaan wandelen.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *