Er loopt een streepje doorheen

De sleur doorbreken betekent dat er dingen anders gedaan moeten worden. Maar ja dat valt niet altijd mee. Ik ben verzot op lijstjes. Ik heb dan ook voor ongeveer alles een lijstje. Wat dus eigenlijk toevoegt aan de eerder genoemde sleur.

Van die lijstjes is afgelopen week niet veel gekomen. Ik vind hoge temperaturen geweldig, ik heb wel een week nodig om aan 30 graden te wennen. Iets wat we hier in Nederland niet krijgen. Ik heb een week rondgehangen thuis. Achter de computer zitten was geen optie, de temperatuur in die kamer was opgelopen tot boven de 30 graden. Alles wat staat te wachten zal komende week worden opgepakt.

Ondanks het feit dat ik wat rustiger aan wil doen met mijn uitgaven (de vakantie was duur genoeg) heb ik garen gekocht. Ik kon het niet laten.

stripies Dit is van Friday Studios. Frida verft strepen met de kleuren die je graag wilt. Deze zaten gister in de post. Ik heb tot vandaag kunnen wachten om aan de eerste te beginnen. Oké, ik vond de naalden pas deze ochtend. Dit worden de eerste gestreepte sokken die ik brei. En ze maken me blij, wat wil een mens nog meer?

2 thoughts on “Er loopt een streepje doorheen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *