Afwassen is gewoon niet leuk

Ik ben eens gaan kijken wat ik kon vinden over die dagelijkse sleur wat zo vervelend is op het internet. Nou, dat valt tegen. Of je moet regelmatig op vakantie willen gaan maar dat lijkt me niet geheel haalbaar. Ik wil juist lol hebben als ik de dagelijkse dingen doe. Op het werk wisselt het wel af, geen enkel probleem is hetzelfde. Ach de meeste lijken wel op elkaar waardoor het sneller af te handelen is. Maar hoe maak je afwassen nu leuker? Ik heb ooit een box gekregen waar de iPod inpast zodat het geluid niet uit zo’n klein gaatje komt. Met het afwassen heb ik nu een podcast opstaan. Ik loop nog een paar afleveringen achter van de Sticks & String podcast van David Reidy. Toegeven, het afwassen is niet leuker, maar wel gezelliger.

Voortgang: Summer Solstice Mystery Shawl en Line Break zijn klaar en ben begonnen aan de volgende mysterie. Dit keer van de Knitterati Sock Club. Aanwijzing 1 is klaar. Ik heb de sokken voor m’n Amerikaanse vriendin weer opgepakt. Die wil ik volgende maand opsturen.

Oh, en ik heb een nieuwe autoradio gekocht. Die kan ik de komende week gaan ophalen. De auto moet de week erop naar de garage om een handsfree setje voor de telefoon in te laten bouwen, kan de radio er mooi gelijk ingezet worden. Ik wilde graag een autoradio waar ik mij iPod op kan aansluiten en met de nieuwe kan dat.

Welke sleur ga ik deze week eens aanpakken? Stofzuigen? De was? Mijn zooi opruimen?

One thought on “Afwassen is gewoon niet leuk

  1. Tip: Afwassen wordt alleen leuker door een afwasmachine aan te schaffen.
    Risico: het inladen van de machine wordt op den duur een sleur.
    Voor die andere sleur-activiteiten bestaat geen echte oplossing. ’tiszo…

    LOL 😉 Of je vlucht: haak een Sleurhut achter je auto. Moet je ook uitkijken: na enige tijd haalt de sleur je Sleurhut weer in! Mag je toch weer opruimen, wassen, afwassen…

    Succes met het verslaan van het sleurmonster! En als je dé oplossing hebt gevonden: laat het mij horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *