De geen is stil

Een onschuldig mailtje van Interweave heeft er toe geleid dat ik volgend jaar op vakantie ga naar Peru. Helaas is de textielreis van Puma Trekking momenteel niet beschikbaar, maar ik kan aangeven wat ik graag zou willen doen. Eh . . . Wat is mijn budget? Momenteel genoeg voor een vlucht die kant op. Ik wil graag in juni die kant op en heb ik nog wat tijd om te sparen. Oftewel, geen geld uitgeven wat niet nodig is. Blijkbaar hoort mijn onderbewuste ”geld uitgeven wat niet nodig is”. Ik heb een nieuwe frituurpan, een bureaulamp, schoenen en nieuw garen gekocht. Dat laatste was zeker niet nodig, ik heb nog genoeg liggen voor 2 (of meer) jaar. Bureaulamp was wel handig, niet hoog nodig maar het is wel prettig meer licht te hebben. En de frituurpan? Ik doe al bijna een jaar zonder, echt nodig is het niet. Schoenen waren niet echt nodig, de schoenen die ik bijna altijd draag moeten alleen nieuwe hakken hebben.

Vanaf nu ga ik besparen en laat het woordje niet of geen uit de zinnen. Ik wil heel graag naar Peru, ik zit zelfs al te bedenken wat ik als breiwerk mee zal nemen op de vlucht van ruim 12 uur.

Ik heb wederom een nieuw project op de naalden, het patroon is gratis en het garen ligt al een tijdje op zolder. Dat is in ieder geval een besparing. Ik denk dat ik dagelijks aan deze werk met m’n daglichtlamp, ik kan wel wat zonlicht gebruiken.

Donna-Rocco-1

One thought on “De geen is stil

  1. wat een goed plan om te besparen zonder zinnen met het woordje niet. Het gaat je zeker lukken. Je hebt een geweldig vooruitzicht met een reis naar peru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *