Ontploffende randen

Ik ben fan van Craftsy. Vooral van de gratis lessen, maar heb ook een aantal betaalde in mijn overzicht staan. Een daarvan is van Stephen West, genaamd Shawlscapes. Hierin legt hij uit hoe hij zij eigen shawls heeft bedacht door meerderingen op verschillende plaatsen te hebben. Na les 4 waar hij een aantal voorbeelden laat zien, kreeg ik allerlei ideeën om m’n eigen voorraad garen op te maken. Om te oefenen heb ik een extra 2 meerderingen gemaakt in de Boneyard Shawl (gratis patroon). Ik denk dat ik er nog 2 toevoeg en lekker veel garen ga gebruiken (heb 1000 meter) om er een flinke shawl van te maken die ik lekker kan omslaan. Helaas duurt het even voordat ik zoveel heb opgemaakt, want er zijn nog veel ideeën die ik wil uitproberen.

Hier ben ik creatief bezig samen met Stephen. Zo ziet de eetkamertafel er op een zondagmorgen uit, vol zooi. Hmm, ik zie dat ik m’n iPad moet schoonmaken.
Boneyard1

Ik denk dat Kees de afvalrace gaat winnen. Hij lust zijn brokken niet echt, de afgelopen paar dagen heeft hij er amper van gegeten. Vanmorgen uiteindelijk wel.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *