Monogamie in breiland

Ik heb aardig wat project rondslingeren in huis. Het aantal dat beneden voor het oppakken ligt is nog onder de 10. Eerlijk gezegd wil ik dat aantal naar beneden brengen en heb besloten om wat monogamie aan te brengen in mijn relatie met het breien. Prompt ben ik iets nieuws begonnen.

col_rinyDit is een col voor mijn tante. Ze heeft Down’s Syndroom en vindt de kleur rood helemaal geweldig. Ik weet zeker dat dit gewaardeerd wordt. Op dit moment is hij klaar en kan ik weer verder met de overige projecten. Doel deze week is om teltekening B af te ronden van Flukra. Dat zijn 16 toeren en lijkt me best te doen.

projectbag_bigHet projecttasje is ook gereed. Hij is alleen een beetje aan de ruime kant voor de tol. Gelukkig maar dat ik een te kleine rits heb gekocht afgelopen week. Nu kan ik het nog een keertje doen, alleen dan een beetje kleiner.

 

After I decided to stay monogamous to my knitting I cast on something new. I really want to get the number of projects hiding in my house down to less than 10. I started a cowl for my aunt who loves red. I also finished the project bag. It seems to be a bit on the roomy side for my spindle. I think I’m going to make another one, only a bit smaller.

3 thoughts on “Monogamie in breiland

  1. Monogamie in het breien…….weer een nieuwe tak van sport voor mij ;-)), maar misschien eentje die ik toch eens moet gaan uitproberen!
    Flukra lijkt me prachtig!
    Projecttasje: leuk, leuk! en kun je nooit genoeg van hebben. Tol: waar ken ik die van?

  2. Pluim verdiend. Prachtig tasje!
    Met mijn slingergedoe voor de donderdag-pauze ben ik niet gelukkig, ik vind het een beetje zonde van het materiaal. Ga iets nieuws bedenken…

    En wil je mij helpen? Niet met haken of breien, wel met het winnen van een pracht van kattenmand. Stem tussen 13 en 23 oktober op- de foto’s van Knappe Joe (=Memsy) en Mica. Op http://sites.sensah.com/votescript/
    Ons Micje gooit al zijn charme’s in de strijd….gaat er volledig voor.
    Je hoeft niet te kiezen, je mag op beide katten stemmen (max. 3 foto’s stemmen maar uit concurrentieoverwegingen houd ik het liever op 2 al mag je dit natuurlijk zelf bepalen). Op mijnkrabbeltjes.punt.nl kun je precies lezen hoe het werkt.

    En zijn de sokken inmiddels klaar? Ik hoor het wel…
    Groetjes en aaitjes voor de kattenoortjes

    • Ik heb m’n stem uitgebracht. Zal het nog een keer vanuit Tilburg doen en kijken hoe het werkt op de laptop. Krijg je drie stemmen per kat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *