Is zomertijd sneller?

Gaat de zomertijd sneller dan de wintertijd? Of ga ik ineens sneller? Ik denk dat het toch aan de tijd ligt. Ik ga achter de computer zitten om m’n belastingformulier in te vullen, handel eerst even snel een mailtje af en ineens is het 2 uur later. Ik geloof dat ik nu eindelijk gewend ben aan het verschuiven van de tijd. Hopelijk gaat hij nu weer langzamer voorbij. Je moet er toch niet aan denken dat de zomer voorbij vliegt? Ik wil buiten in het zonnetje gaan spinnen. Nu is er vandaag wel zon, de temperatuur is echter nog niet naar wens.

tethys In ieder geval kan ik weer iets laten zien dat gereed is. En het is nog fris genoeg om hem te gebruiken. Ik heb een sok uitgehaald omdat hij gewoon niet . . . eh . . leuk genoeg was. Niets mis met het patroon, het deed gewoon niets voor me waardoor ik dus aan een andere sok ben begonnen. En vandaag is de eerste aanwijzing van Cheery Littlebottom waar ik bijna gelijk aan ben begonnen. De teen is al klaar. En nu ga ik hem in m’n tas stoppen. Ik ga zo bij m’n ouders langs en als er tv wordt gekeken kan ik best aan een sok werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *