Hoezo obsessie?

Iedereen ziet wel eens een patroon waarvan je weet dat het wilt maken. Meestal schiet ik in actie, zoek garen en naalden bij elkaar, print het patroon en leg alles bij elkaar om er aan te kunnen beginnen. Morgen ofzo. Vaak bedenk ik wat ik precies ga doen zonder iets daadwerkelijk uit te voeren. Dan komt het op de lijst van alles wat ik ooit nog wil maken.
Afgelopen zondag zag ik Tethys op Knitty. Mijn reactie? Wow! Ik ben de voorraad ingedoken, heb garen gevonden. Kieperde de la met breinaalden om, heb breinaalden gevonden. Printer aangezet, teltekeningen geprint. Alles in m’n tas gepropt omdat ik naar m’n ouders toe zou gaan.
Ben op de bank gaan zitten en aan het patroon begonnen en heb niets anders meer gedaan. Nou ja, bijna niets anders. Ik heb de teen van de laatste Galileo sok afgemaakt. Vandaag heb ik voor het eerst weer een ander breiwerk opgepakt. Nog nooit ben ik zo obsessief bezig geweest met 1 project. Voordeel is dat hij nu wel bijna (3/4) af is. Vanavond ga ik weer lekker verder en volgende week is hijĀ  klaar. Hier het tweede paar sokken voor 2012.
Galileo-done

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *