Een nieuwe start in 2018

Ik hou niet zo van goede voornemens in januari. Die zijn vaak al weer verdwenen voordat februari is begonnen. En toch blijf ik het proberen. De voornemens veranderen in de loop van de jaren wel. Ik probeer niet meer om te gaan diëten of te stoppen met roken. Dat komt vanzelf wel een keertje.

Ik ben dit jaar begonnen met een Bullet Journal. Daarin zet ik de taken die ik graag wil oppakken. Zolang het er maar een paar zijn lijkt het te werken. Nou ja, de afgelopen 6 dagen dan. De taken voor vandaag zijn het schrijven van een blog bericht en het verschonen van m’n bed. Dat moet toch te doen zijn.

Ik ben dit jaar ook begonnen met een nieuwe hobby, het tunisch haken. Nooit geweten dat je er zoveel mee kunt doen. En ik vindt het leuker dan gewoon haken.

20180101_Boho1

Mijn goede voornemen voor deze maand? Het bijhouden van m’n Journal.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *