De derde dag

De kop is eraf, 2016 is al weer 3 dagen oud. Het is weer terug in het ritme. Gelukkig nog niet te veel afspraken in de eerste volledige week. Ik vind het wel fijn om rustig te doen in deze sombere dagen.

Op de laatste dag van het vorig jaar opende ik m’n mailbox en zag meer dan 200 ongelezen mails. Dat is echt te zot. Spammail zit hier niet eens tussen, die ruim ik ook regelmatig op. Ik ben begonnen met mezelf van verschillende mailings af te halen. Hopelijk scheelt dat in het aantal mails en zie ik sneller de mails die belangrijk zijn. Voor alle duidelijkheid, die 200 waren niet van de afgelopen paar dagen dat ik m’n mail niet had gelezen. Gelukkig waren ze vrij snel opgeruimd. En zojuist bleken er maar 47 zijn bijgekomen, die lijsten zijn inderdaad de reden van de hoge aantallen.

Deze trend wil ik doorzetten in de rest van het huis. Gewoon elke keer meer opruimen, net zo lang totdat het naar m’n zin is. Ik heb 1 kamer omgebouwd (ooit) tot hobbykamer. Het is meer een rommelkamer geworden hoewel het wel allemaal spullen zijn die gerelateerd zijn aan de hobby. Dat wil ik eigenlijk naar zolder verhuizen, daar is meer ruimte. In de kleine kamer ligt nu m’n yogamat. Zolang ik maar geen bewegingen maak waarbij ik mijn armen opzij moet bewegen gaat het prima. Die kamer is als eerste aan de beurt. Ik ga de spullen langzaam (nooit te snel gaan) naar zolder verhuizen zodat ik ruimte heb voor de yoga.

En nu ga ik lekker op de bank hangen met een breiwerkje.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *