Een vlecht

De nieuwe ketel werkt uitstekend. Zo goed zelfs dat het een week lang 20 graden in huis is geweest. Er stond een instelling niet helemaal juist waardoor het ingestelde programma niet werd gezien. Wel lekker voor de katten, beetje onnodig wanneer ik zelf lekker onder m’n dekbed lig. Aangezien de katten nooit een klacht hebben ingediend over de temperatuur wanneer ik van huis ben, is het duidelijk niet nodig de temperatuur constant op 20 graden te houden.

December komt er aan, ik had alvast een envelop van zolder gehaald voor het volgende project. Deze maand is het tijd voor Braidsmaid van Martina Behm. Bij het openen van de envelop (ik moet tenslotte voorbereidingen treffen) was ik verrast door het garen. Ik was er van overtuigd dat ik bij dit patroon mijn hand gesponnen grijze Merino had toegevoegd. Blijkt het Drops Merino te zijn. Ook lekker zacht. De vraag is nu wel waar ik het grijze garen voor ga gebruiken.
Dit is het begin van de shawl.
Braidsmaid1

Eh ja, ik ben inderdaad begonnen voordat het december is. Er zijn 3 projecten afgerond de afgelopen paar weken, dit is een beloning.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *