Kees

Bijna anderhalve maand geleden hebben we helaas afscheid moeten nemen van Isis. De oortjes in de banner boven aan de site zijn van haar. Isis is 16 jaar geworden.

Vorige week was Kees aan de beurt.
RIP-Kees

Twee katten verliezen valt niet mee, maar het verlies van Kees valt me wel heel zwaar. Kees was 2,5 jaar hier in huis en is van een bange kat in een echte knuffel kat veranderd. Kees bleek FIV te hebben. Zijn weerstand was gewoon te ver verminderd, hij wilde eigenlijk niet eens meer eten. Ik vond het niet eerlijk om hem met dwang te moeten voeren en hem vol te pompen met antibiotica in de hoop dat hij zou opknappen. Na 3 weken ben ik het gevecht gestaakt. Hij was al weken eerder niet echt gelukkig meer.

Punky zal volgende maand worden getest. De kans bestaat dat zij besmet is met FIV door Kees. Niet door vechten, maar door het verzorgen van zijn wonden. Hij krabde zichzelf tot bloedens toe door jeuk.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *