Meer dan ik dacht

Alleen de actieve projecten zet ik voorlopig aan de rechterzijde van het scherm. Tot mijn eigen verbazing is het meer dan ik dacht. Geen wonder dat het zo lang duurt voordat iets is afgerond. Het idee van 2 projecten klaar voordat ik iets nieuw begin heb ik al lang laten varen. Maar het is misschien wel een goed idee om tenminste 1 ding gereed te hebben voordat het volgende op de naalden springt. En het plan voor het volgende project is er al.

Op Ravelry is een groep Criminal Knits. Hier ben ik terecht gekomen vanwege een KAL. Er loopt er 1 voor 46 weken. Nu dat moet goed bij te houden zijn. In februari begint er nog eentje. Je haalt een project wat al geruime tijd op de naalden staat uit en maakt er iets nieuws van. Ik heb het ambitieuze plan om 800 gram (1360 meter) in 4 weken weg te breien. Ik kom er half februari nog wel op terug hoe goed dat loopt.

En ik heb me aangemeld voor de volgende KAL (hoezo afwijking?). Het is een vervolg op eentje van vorig jaar en daar had ik aan meegedaan dus . . . . . tja. Het is Follow Your Arrow 2. Het garen ligt al klaar, alleen nog een naald scoren.

Enne, ik heb ook nog iets dat klaar is. De eerste set handschoenen (nog 2 te gaan).
Ho-Ho Mitts1

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *