Geduld enzo

Ze zeggen dat geduld een schone zaak is. Wat ze bedoelen is dat je rustig moet wachten en dan krijg je de beloning. Nou, 20 keer controleren of ik al een aanwijzing had ontvangen voor de KAL leverde uiteindelijk ook de beloning op. Ysolda had aangegeven de update van het patroon om 10:00 GMT te versturen. Dat is 11:00 hier. Maar misschien kwam het wel eerder, dus nog een keertje controleren. Het is inderdaad eerder gekomen, om 10:58 had ik de update.
En dat was het. Ik werk op maandag dus breien kan pas na thuiskomst. Gelukkig geen EHBO die avond en kon ik rustig aan de slag.
Elke aanwijzing bevat 2 mogelijkheden. Tja, ga ik voor A of juist voor B? Uiteindelijk gekozen voor optie B.

Follow Your Arrow

Op Ravelry staan de foto’s van beide mogelijkheden (het kan ook nog in 2 kleuren). Optie A ziet er ook wel erg leuk uit. Het begin bepaald het uiterlijk van de shawl. Optie A ziet er asymmetrisch uit, dat is ook erg leuk.
Je raadt waarschijnlijk al wat er is gebeurd. Ik heb er nog eentje op de naalden staan. Het valt nog steeds binnen de eerder gemaakte afspraken, er zijn 2 projecten gereed. Omdat ik vond dat er geen garen voor gekocht hoefde te worden heb ik de halve voorraad garen uit de kasten gehaald. Ik heb minimaal 650 meter nodig en niet te dun. Uiteindelijk een bol zelfgesponnen garen gevonden dat voldoende is en optie A gestart.

Follow Your Arrow

Nu nog “effe” twee projecten afronden zodat ik aan de babydeken kan beginnen. Deze shawls gaan minstens 5 weken duren.
Ondertussen aanwijzing 2 en 3 ook ontvangen. Er komen nu te veel steken op de naald om er nog een duidelijke foto van te maken.

Geschreven door Brigitte

2 thoughts on “Geduld enzo

  1. Hoi Brigitte! Lang geleden (ik denk op de oude S’n B locatie).. Ik was benieuwd welke patroon dit is (naam)? Ziet er erg leuk uit iig!
    Groetjes
    Fina

    • Dit is Follow Your Arrow. Het bestaat uit verschillende stukjes waardoor je verschillende shawls kunt maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *