Het eerste doel van 2014

Om mezelf niet in 1 keer gek te maken heb ik besloten om per maand een doel te formuleren. De eerste gaat over het aantal projecten.

Om het overzicht te kunnen bewaren van alle rondzwervende breiprojecten wordt het aantal terug gebracht naar maximaal 5 projecten. Dit wordt bereikt op uiterlijk 1 december 2014.
Om te zorgen dat er variatie blijft in de projecten mag er een nieuw project worden opgestart zodra er minimaal 2 van de lopende projecten zijn afgerond.

Specifiek? Ja. Meetbaar? Ja zeker. Acceptabel? Ja, ik mag nog steeds iets nieuws beginnen. Realistisch? Gezien de aantal projecten die ik in een jaar kan afronden, moet dit zeker lukken. Tijdgebonden? Ja.
Doel is SMART geformuleerd.

Ik heb eind vorige maand nog 2 projecten afgekregen zodat ik de KAL op 13-01 met een gerust hart kan starten. In de tussentijd werk ik aan een muts en de logcabindeken.

„logcabin1"

Ondertussen zit ik te bedenken welke 2 projecten ik vervolgens kan afronden. In maart verwachten m’n broer en schoonzus een baby en het is een beetje traditie geworden dat ik een babydeken brei. De deken moet groot genoeg zijn om over de kinderwagen en het kinderzitje te passen en zacht genoeg om de baby lekker in te pakken. Dat laatste is een kwestie van het juiste garen vinden. Nu nog een ontwerp bedenken. Oh ja, eerst nog wat afronden.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *