Neem NU een stap terug

Ik heb de laatste paar dagen gedacht over hoe ik de doelstellingen zo goed mogelijk kan formuleren zodat ik ook echt minder projecten heb rondslingeren in huis. Ik wil nog wel nieuwe projecten kunnen starten zonder het aantal te ver omhoog te halen. Dus 2 afronden en dan 1 starten. Strak plan.
En dan gebeurt het weer. Ik zit op Ravelry te kijken en zie een nieuwe KAL. Die start pas volgend jaar. Voordat ik volledig besef wat er precies aan de hand is heb ik het patroon en garen besteld. Ik geloof dat ik een ingebouwd alarm nodig heb die afgaat op het moment dat ik van plan ben op het knopje te klikken om te betalen. STEP AWAY FROM THE INTERNET. En dan gelijk op het kruisje klikken om het venster af te sluiten.

Korte termijn doel: 2 projecten afronden voor 13 januari. Dan mag ik van mezelf aan de KAL beginnen.

Iedereen hele fijne kerstdagen!!

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *