Goede voornemens II

Ik zat te bedenken hoe ik de doelstelling scherp kan neerzetten als de postbode een pakketje komt brengen. Er komt een nieuw vriendje bij me wonen.

nieuwe-tol
(Excuses voor de kwaliteit, het leek een stuk beter op m’n telefoon)

Voordat ik een zakje wol uit de kast had getrokken om de tol uit te proberen realiseerde ik me dat ik er al diverse heb rondslingeren. Allemaal in gebruik met verschillende soorten wol. Daar kan ik ook nog een doelstelling voor neerzetten.

En dan kan ik er nog eentje bedenken. Na een herhalingsavond van de reanimatie had ik last van stijve spieren in mijn schouders. Dat betekent alvast dat ik het niet helemaal juist heb gedaan, hartmassage wordt niet vanuit de schouders gedaan. En het betekent dat ik toch verdraaid weinig aan beweging doe waardoor ik zo snel last van stijve spieren krijg.

Laat ik er bij 1 beginnen. Pas als die lekker loopt kan ik de volgende er aan toevoegen. Het zou toch wat zijn als ik ineens controle krijg over mijn eigen gedrag. Smiley
Want . . . . eh . . . ik ben toch weer aan iets nieuws begonnen. En logcabin deken, hopelijk krijg het aantal bollen en meters nog naar beneden dit jaar (tuurlijk en koeien kunnen vliegen).

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *