Het is niet gelukt

Ik kon eigenlijk al eerder weten dat ik het niet ging halen als ik het patroon beter had gelezen. Het deel na de strepen was 6 toeren. Echter toer 4 en 5 moest wel in totaal 10 keer worden gedaan. En waar er 2 toeren werden beschreven had ik even gemist dat dit in totaal 3 keer herhaald moest worden.

Dus nog een keer Wolhalla bezocht. Voor alle zekerheid heb ik ook een extra bol roze besteld. Mocht ik die niet nodig hebben dan maak ik er een paar vingerloze wanten van, of een muts, of een col.

Woensdag had ik het garen binnen en ben diezelfde avond verder gegaan. Het is de enige vrije woensdag avond in mei en daar heb ik gebruik van gemaakt. Vanaf volgende maand zijn die avonden weer voor mezelf. Ondertussen is het blauwe deel gereed. Ik ben nu met de rand bezig. Die gaat niet zo snel als de rest waarschijnlijk omdat hier een patroontje inzit.

Mijn tuin is momenteel een bouwput. Het valt niet mee als je een tuin wilt renoveren. Gelukkig heeft m’n vader een rij tegels gelegd vlak naast het huis en kan ik weer buiten zitten zonder overal zand tussen te krijgen. Ik heb zowaar buiten zitten spinnen. Ik verwacht dat het nog wel even gaat duren voordat ik een volwaardige tuin heb. Gelukkig ben ik niet iemand die bij het eerste zonnestraaltje naar buiten schiet om in de zon te gaan liggen. Nu nog mooi weer met hemelvaart en ik kan weer wat meer voortgang boeken in het garen. En het weekend erna mooi weer want dan hebben we een familiedag met een buitenactiviteit.

Geschreven door Brigitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *