Iets anders

Ik heb diverse projecten op de naalden staan. Eéntje is bijna klaar, daar moeten de draadjes nog van worden weggewerkt. De volgende ben ik aan het afkanten. De meeste hebben een teltekening waardoor ik thuis op de bank of aan tafel moet zitten. En ik wilde wel eens iets anders.

Ik had een sjaal gezien die in entrelac was gehaakt. Gaaf!! Ik gelijk een haaknaald en garen besteld. Omdat het tunisch haken is, heb er eentje van KnitPro gekocht, daar kan ik de kabels van m´n breinaalden voor gebruiken.

Alles binnen en ik aan de slag. Het is niet eens zo moeilijk. Alleen is het kleurverloop wel erg kor twaardoor er geen vakjes ontstonden. Dan maar uittrekken. Ik wilde wel haken met het garen, dus lossen gemaakt en hoppa . . ik weer aan de slag. Maar dat is het toch ook niet. Dan maar weer uittrekken.

haakwerk1 Het garen kan er goed tegen. Het is Softy DK van Jillybean in de kleur Westwind. Superzacht en enkeldraads. Inhoud: 40% alpaca, 40% merino en 20% zijde.

Ik ben nu begonnen aan een eigen versie van de Baktus. Na bijna een kwart bol moet ik toegeven dat dit er wel leuk uitziet. Eens kijken hoe lang ik dat vol kan houden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *