Tijd voor verandering

Ik vond mezelf vorige week op zoek gaan naar kappers en kapsels. Dat geeft aan dat ik iets wil veranderen. Maar ik wil mijn haar helemaal niet knippen. Ik weet dat ik het altijd opgestoken of in een vlecht heb zitten, maar ik vind mijn lange haar juist fijn.

Dus moet er iets anders aan de hand zijn. Even kijken, zoveel gebeurd er eigenlijk niet. Daar ben ik vaak te moe voor. Wacht even, ik ben inderdaad elke avond gesloopt. Het lijkt wel alsof het midden in de winter is gezien mijn energie niveau. En wat doe ik overdag? Juist, werken. En daar is het momenteel erg druk. Het probleem wat ik heb is dat ik het me aantrek dat we het werk niet afkrijgen. Het hoeft niet eens af te zijn, als we maar regelmatig de hoeveelheid zien dalen.

Ik probeer nu mezelf zover te krijgen dat ik echt, voor 100% accepteer dat ik er niets aan kan doen dat we zoveel werk hebben. Het heeft te maken met de vakanties die nu beginnen en een collega die helaas langdurig ziek is. Ik moet m’n energie juist thuis weer opladen met leuke dingen.

cheery-done
Zoals breien.

Nu nog een mantra bedenken voor tijdens het breien. Ik barst van de energie, ik barst van de energie, ik barst van de energie.

3 thoughts on “Tijd voor verandering

 1. … en wat dacht je van de mantra. ik leef NU….. NU ben ik thuis, het werk is morgen weer aan de beurt. NU geniet ik…. ongemak komt later aan de beurt… 😉

  sterkte met je overdosis aan energie mantra *proest*

  energieke groetjes
  van Pien

 2. Die mantra van Pien lijkt me uitstekend. Maar wat je schrijft is wel heel herkenbaar. Alleen ben ik er niet zo moe van. Sterkte!

  Groetjes,
  Mirjam

 3. Het is ook een beetje de tijd van het jaar volgens mij. Ik werk niet en ik heb er zelfs ‘last’ van. Het wordt tijd voor opladen bij mooi weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *