Yep, zomertijd is sneller

Of ik ben tegenwoordig met allerlei dingen bezig die ik in de wintermaanden niet doe. De dagen zijn echt zo voorbij. Het rare is dat de breiwerkjes niet sneller klaar zijn. Er is een shawl klaar die ik helaas niet kan showen. Ik nam hem mee naar m’n ouders en m’n moeder heeft hem achterover gedrukt. Nee hoor, ik heb hem weggegeven. 100% handwerk, zelf het garen gesponnen en het sjaaltje gebreid. Het was mijn kleur gewoon niet.

trindle Ik heb wel een nieuw speeltje, de Trindle. Gekocht bij Trindleman op Etsy. Het garen is Optim, een soort gekookte merino waarvan de vezels zijn uitgerekt. Superzacht en je kunt het superdun spinnen. Het zal dus nog wel eventjes duren voordat ik 100 gram heb opgemaakt. De tol werkt perfect, hij draait als een tierelier. Ondertussen heeft hij ook al de standaard schade opgelopen, een platte punt. Ik heb hem een paar keer laten vallen en hij viel perfect recht naar beneden.

2 thoughts on “Yep, zomertijd is sneller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *