Netflix

Het was de afgelopen dagen te koud om naar buiten te gaan. Blijkbaar gaat bij mij dan ook ergens een trigger af voor een soort van winterslaap. Overdag viel het nog mee, zolang ik maar in beweging was. Te lang stilzitten en ik viel in slaap. Als ik ’s avonds op de bank zat om aan de deken te breien mocht ik blij zijn als ik 2 toeren afkreeg.

De sokken zijn langzaam aan het groeien. Ik krijg echter maar 1 toer af tijdens het voeren van de beesten. Kan zijn dat ik staand niet zo snel brei, maar ik vermoed dat de katten gewoon sneller eten. In ieder geval heb ik nu elke dag een beetje gedaan. Best grappig om er 2 gelijktijdig te zien groeien zonder dat ze beide op dezelfde naald zitten. Dat heb ik wel eens geprobeerd maar beviel niet echt.

Wat zeker bijdraagt aan de voortgang van de verschillende breiprojecten is Netflix. Ik kom een heel eind tijdens een aflevering. Momenteel ben ik bezig met Grimm. Ik zit op aflevering 11 van seizoen 1. Er zijn in totaal 5 seizoenen, ik ben dus nog wel eventjes zoet. Helaas heeft het ook invloed op de voortgang van de huishoudelijke taken.

Nog leuk nieuws, afgelopen maandag was er een examen EHBO en alle 6 zijn ze geslaagd. Voor onze kader was dit de eerste groep die hij heeft opgeleid.

Vandaag schijnt de zon en is het eindelijk boven het vriespunt. Op naar het voorjaar!

Geschreven door Brigitte